Speciális ajánlatunk
Matisystem Microbiotic biotechnológiai komplex, sáfrány virágszirom, hársvirágvíz és esszenciális narancsvirág viasz hatóanyaggal! A SensiTej-tonik egy többfunkciós lemosó, ami eltávolítja a sminket, puhít és komfortot biztosít a bőrnek. A SensiBiotic krém elsősorban az érzékeny, komforthiányos és reaktív bőrök ápolására ajánlott. A SensiMelting Maszk egy hűsítő, selymes gél, mely azonnali és intenzív nyugtató kezelés akár a legérzékenyebb bőrökre.
A Relaxáló szemtonik tökéletes a smink eltávolításához, miközben komfort-érzetet és azonnali frissességet biztosít. Tökéletes a sminklemosáshoz. A szemkontúr puha lesz és nem szárítja ki. Felfrissít és nyugtat. Élénkíti a fáradt szemkörnyéket. Matcha Tea, Búzavirág víz, Varázsdió virágvíz hatóanyaggal.
Az Alap hidratáló szérum intenzív hidratációt biztosít a növényi kivonatok és a biotechnológiai összetevők harmóniájának köszönhetően, kiegészülve a sejtekre való célzott hatással. A bőr minden rétegére hatással van, így képes visszanyerni       optimális hidratálását. Mélyen kezeli a bőrt és erősíti a napi ápolókrém szépítő hatását. HydraDynamic3D-vel, Aquaregullal és tőzegáfonya kivonattal.
Az utolsó simítás a gyönyörű és meleg árnyalatú arcszín kialakításához egész évben. Vékony, könnyed barnító por, mely természetes befejezést biztosít, és mellyel könnyen elérhető a kívánt eredmény. Ideális minden bőrszínhez. Fényvisszaverő pigmentjei megszépítik a bőrt.
A Ragyogást fokozó esszencia egy vizes textúrájú professzionális esszencia, mely egységesítő és mikro-hámlasztó hatású hatóanyagokkal van dúsítva. A protokoll egyik központi eleme, hogy azonnali élénkítő hatásának köszönhetően élénkítse a fakó, pigmentált, nem egységes arcszínt.

Copyright © MATIS - Paris Cosmetic Kft.